Tenisové potřeby

Tašky a batohy

Pro snadnou a pohodlnou přepravu tenisových raket a ostatního vybavení se používají tenisové tašky a batohy. Batohy jsou primárně určeny dětem, kdežto tašky využijí spíše dospělí, protože jsou větší a více se do nich vejde.

Velikost tašky / batohu

První otázkou, kterou budete při koupi tašky či batohu řešit zní: Kolik raket chci najednou přepravovat? Existují totiž batohy, které mají místo pouze na jednu raketu a pak také profesionální tenisové „bagy“, které jich pojmou až 9. Větší tašky také logicky poskytují více místa pro vaše další tenisové vybavení a jsou často vybaveny ramenními popruhy. S jejich pomocí je přenášení tašky pohodlnější, než kdybyste ji museli nést v rukou

Kdy koupit batoh a kdy se naopak vyplatí pořídit tašku?

Odpověď na tuto otázku je poměrně jednoduchá. Vše bude záležet na počtu přepravovaných raket a vybavení. Jestliže cílová osoba je dítě nebo jen příležitostný hráč, zpravidla postačí tenisový batoh na jednu raketu a základní vybavení. V případě větší pokročilosti hráče bude potřeba tenisová taška schopná pojmout 2 až 9 raket a další vybavení. Jestliže jste profesionál a vlastníte 3 a více raket, jež při hře střídáte, nejlepší volbou budou rozhodně bagy větších rozměrů. Ty vám zajistí pohodlný způsob přepravy všech raket včetně veškerého vybavení.

Typy na tenisové tašky a batohy

Příští u příspěvku

Předešlý u příspěvku

Přidejte odpověď

© 2024 Tenisové potřeby

Šablona od Anders Norén