Tenisové potřeby

Příslušenství a doplňky

  • Tejpy jsou elastické pásky, které snižují bolest při namožení svalů a zabraňují vzniku dalších svalových zranění. Používají se i v dalších Tejpysportech jako např. fotbal, hokej a basketbal. Nejčastěji jsou vyrobené z velmi kvalitní bavlněné tkaniny. Ceny se pohybují od 50 do 300 Kč.
  • Potítka jsou užitečný doplněk, díky němuž se vám při hře do očí nedostane pot. Právě pot v očích dokáže způsobit chvilkovou nevýhodu, kterou váš soupeř lehce využije ve svůj vlastní prospěch. Na výběr je velké množství značek a různých barevných provedeních.
  • Sítě – pokud si ještě netroufáte jít na oficiální hřiště, pořiďte si přenosnou síť. Rozdělejte si ji například na zahradě, kde budete trénovat v soukromí a nemusíte se tak bát neúspěchu. Sítě jsou často výškově nastavitelné a lze je tak využít i na další sporty.
  • Kšilty jsou dalšími užitečnými pomocníky při hře. Díky nim vás nebude za jasných dnů oslňovat slunce a vy se tak budete moci stoprocentně soustředit na hru. Téměř ve všech případech disponují nastavitelným zadním zapínáním.
  • Ostatní příslušenství – můžou to být například tenisové gripy používané hvězdami, jako je Roger Federer nebo Serena Williams. Bolest při namoženém svalu vám ztiší chladivé spreje nebo gely a dobré je si také pořídit sportovní lahve na pití či elastické návleky na stehna.

Příští u příspěvku

Přidejte odpověď

© 2024 Tenisové potřeby

Šablona od Anders Norén